Kuzey Kıbrıs Turkcell'in engellilerin yaşamına yönelik farkındalığı artırmak ve duyarlılığı geliştirmek amacıyla düzenlediği 'Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf Yarışması'nda ödüller veriliyor.
Lefkoşa'daki tarihi Bedesten'de yer alacak ödül töreni sonrasında, yarışmada sergilenmeye değer bulunan yaklaşık 60 adet özel fotoğraf da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Ödül töreni ve sergi, 18 Haziran Salıakşamı saat 20.00'debaşlayacak.
'Sanat Engel Tanımaz' fotoğraf sergisi 22 Haziran 2013 Cumartesigününe kadar sabah 09.00’dan akşam 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Özel bir gece
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, "Sanat Engel Tanımaz" ödül gecesine yönelik çok özel bir program hazırlandığı belirtildi.
Devlet ve hükümet yetkilileri yanısıra fotoğraf sanatçıları ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcularının da katılması beklenen geceye, tüm duyarlı çevreler davet edildi.
Gecenin bir özelliği de, yarışmada başarılı olan isimlerin ve ödül kazanan fotoğrafların ilk kez Bedesten'de açıklanacak olması.
Yarışmada jüri başkanlığını tanınmış Kıbrıslı Türk fotoğraf sanatçısı Hasan Hüseyin yapmıştı.Sergi danışmanlığını ise bir başka başarılı sanatçı Hüseyin Özinal üstlendi.Sergiden elde edilecek gelirle engellilere yönelik sanat kursları düzenlenmesi planlanıyor.
 
Editör: TE Bilisim