Serginin açılışı öncesinde Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca'ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.


Güzelyurt Portakal Festivali etkinlikleri kapsamında Lefkoşa'dan Güzelyurt'a taşınan Kuzey Kıbrıs Turkcell'in "Sanat Engel Tanımaz" fotoğraf sergisi protokol ve halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.
Güzelyurt Portakal Festivali'nin açılış töreninin ardından, sergiyi, Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, TC Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, bazı bakanlar ve milletvekilleri ile Türkiye'den gelen belediye başkanları, halkla birlikte gezdi.
Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu sergi hakkında Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca'dan bilgi alırken, beğenisini dile getirdi, böylesi sanatsal faaliyetlerin, engellilere yönelik bilinci ve farkındalığı artırdığına dikkat çekti.

KARAATMACA'YA PLAKET

36. Güzelyurt Portakal Festivali'nin açılış töreninde, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, festivale katkılarından dolayı Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca'yaplaket ve festivali temsil eden bir sepet portakal takdim etti.
Genel Müdür Karaatmaca, festivalin açılış gecesi düzenlenen akşam yemeğinde de protokolle aynı masada yer alarak hem sergiyi, hem de Kuzey Kıbrıs Turkcell'in diğer proje ve çalışmalarını konuşma fırsatı buldu.

SERGİ HALKA AÇIK


“Sanat Engel Tanımaz” fotoğraf sergisinde profesyonel ve gönüllü fotoğraf sanatçılarının imzalarını taşıyan 60’a yakın fotoğraf, engellilerin dünyasından kesitler sunuyor.
Sergi, 14 Temmuz tarihine kadar Güzelyurt Festival park alanındaki anfi tiyatro sergi salonunda halka açık olacak.
 
Editör: TE Bilisim