Gazimağusa-Lefkoşa Yolu DAÜ kavşağında yol kenarında dün meydana gelen yangında, 2 şahsa ait toplan 37 dönüm biçilmemiş arpa yandı.

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

Polisten yapılan açıklamaya göre, dün akşam saat 01.00 sıralarında, Çamlıbel’de sakin Keser Kaya (E-58) ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

RESMİ EVRAK SAHTELEME

Lefkoşa’da 9 Nisan’da birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal suçundan suçüstü tutuklanan İ.Ö.’nün  (E-37)  üzerinde yapılan aramada, üzerinde kendi resmi bulunan, başka bir şahıs adına düzenlenmiş sahte KKTC kimlik kartı bulunduğu tespit edildi.

EV AÇMA, HIRSIZLIK VE KASTİ HASAR (GELİŞME)

29 Mart tarihli Basın Bülteninde, 26-28 Mart tarihleri arasında, Gazimağusa’da, Dudu Öztaylan’a ait ikametgahın balkon kapısı meçhul şahıs/lar tarafından açılarak içeriye girildiği ve içerisinden; bir televizyon, bir müzik seti ve bir hava tüfeği çalındığı, ayrıca ikametgah içerisinde kapalı ve kilitli vaziyette bulunan 4 ahşap kapı muhtemelen sert bir cisimle kasten ve kanunsuz olarak vurup kırılmak suretiyle hasara uğratıldığı bildirilmişti.

Yürütülen soruşturmada meselede zanlı olarak görülen A.Y. (E-27) ve R.Y. (E-20) tutuklandı.

DÜKKAN AÇMA VE HIRSIZLIK (GELİŞME)

23 Mart tarihli Basın Bülteninde, 21-22 Mart  tarihleri arasında, Gazimağusa'da faaliyet gösteren “İdeal Turizm” isimli iş yerinin kapısı meçhul şahıs/lar tarafından açılarak içeriye girildiği ve içerisinden 1100 TL nakit paranın çalındığı bildirilmişti. Yürütülen soruşturmada meselede zanlı olarak görülen R.Y.(E-20) ve M.K. (E-28) tutuklandı.

HIRSIZLIK

24-25 Mart tarihleri, 22.00-07.30 saatleri arasında, Gazimağusa'da A.Y. (E-27) ve R.Y.’nin  (E-20), Feridun Karakartal'a ait van aracı çaldıkları tespit edildi.

Adı edilenler tutuklandı.

AKIM HIRSIZLIĞI

Güzelyurt’da 18 Şubat -10 Nisan tarihleri arasında, D.K. ’nin (E-40) ikametgahında yapılan kontrolde, 975 TL değerinde 1500 kilovatlık elektrik akımı hırsızlığı yaptığı tespit edildi. D.K tutuklandı.

YETKİLİ MAKAMDAN İZİNSİZ MADEN TACİRLİĞİ YAPMAK

Lefkoşa-Girne anayolu üzerinde dün saat 14.00 sıralarında M.M’nin (E-40) kullanımında bulunan kamyonet aracına toplamış olduğu demir parçalarını yükleyerek para karşılığı satmak istediği ve yetkili makamdan izni olmadığı tespit edildi.

M.M hakkında yasal işlem başlatıldı.

Editör: TE Bilisim