Üstlendiğimiz misyon çerçevesinde, DAÜ camiası içerisinde üyelerimiz arasında sosyal ve yardımlaşma konuları üzerine görevlerimizi yapmaya çalışmaktayız.

Bu görevlerimizi yaparken de özellikle siyasal ve sendikal olayların dışında olmaya özen gösterdik ve bunu da başardığımıza inanıyorum.
Tüm üyelerimiz arasında eşitlik ilkesine dayanarak, görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun herkese eşit yakınlıkta veya uzaklıkta olduk.
Bu bağlamda malumunuzdur ki Ülkemizde 26 Nisan Pazar günü ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacaktır.
Bu seçimlere girilirken, yine Derneğimiz misyonuna uygun olarak iki adayımıza başarılar dileyerek,  Ülkemizin geleceğini önemle ilgilendiren bu seçimde, vatandaşlık görevimizi yerine getirelim.
Tüm üyelerimizin elbette birbirleriyle aynı düşüncede veya aynı siyasi görüş içerisinde olmadığının bilinci içerisinde olduğumuzu belirtirken, bir adayın Lehinde ‘’TARAF” olarak açıklama yapmanın etik olmadığı düşüncesindeyiz. Dolayısıyla, Ülkemiz açısından büyük önem arz eden bu seçimlerde kişisel menfaatler üzerine değil, toplumsal birliğimiz, dirliğimiz ve ortak değerlerimize göre vicdanımızın sesine kulak vererek Cumhurbaşkanımızı seçelim.
Hepimizde bu ülkenin vatandaşlarıyız ve birbirimize kırılmaya, gücenmeye veya küsmeye hakkımız yok.
Pazardan sonra da hayat devam edecek ve bizler, birbirimizle yine iletişim veya diyalog içerisinde olacağız.
Sayın Cumhurbaşkanı Dr. Derviş EROĞLU ve Sayın Mustafa AKINCI’ya, 26 Nisan 2015 Pazar günü yapılacak olan seçimde başarılar diler, Ülkemiz ve Vatanımız için sağduyulu hareket edip, Seçimlerin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.




Beyhan GÜRGÖZE
DAÜ-DER Başkanı


 
Editör: TE Bilisim