İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Bugün (14 Ağustos) sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarette Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’na yeni görevinde başarı dileklerini sunan Sadıkoğlu, İskele ve köyleri hakkında da bilgiler verdi.

Ana gündem: 3. Etap yürüyüş ve bisiklet yolu

Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmesinin gündem maddesini 1 km’lik alan içerisindeki 3. Etap yürüyüş ve bisiklet yolu oluşturdu. Geçtiğimiz dönem Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na sunulan projenin henüz neticelenemediğini söyleyen İskele Belediye Başkanı, bu konuda Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’ndan destek istedi. Sadıkoğlu ayrıca, altyapısı bittiği halde bir türlü tamamlanamayan yürüyüş ve bisiklet yolunun özelde İskele ve köylerine genelde ise tüm KKTC’ye hizmet vereceğini söyledi.

Toprak köy yolları da konuşuldu


İskele Belediye Başkanı, yaklaşık bir saat süren görüşmede halen toprak olan bazı köy yollarını da gündeme getirdi. Özellikle Ardahan – Turnalar veTopçuköy – Altınova arasındaki yollar hakkında da bilgi veren Sadıkoğlu, bu yolların asfaltlanması için de Bakan Ertuğruloğlu’ndan destek istedi. İskele Belediye Başkanı, geçmiş dönemde bu yollar için bir takım sözler verildiğini ancak bir türlü sonuca varamadıklarını da hatırlattı.

“Yapamayacağım şeyler için asla söz vermem”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na ziyaretinden ötürü teşekkür eden Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ise konuşmasının devamında şunları söyledi: “ Ben bir şeyi yapamayacağımı düşünüyorsam asla söz vermem. Ne yazık ki bugüne kadar bu yönde çok büyük hatalar yapılmış. Şimdi bizim öncelikli görevimiz, geçmiş dönemde yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak” dedi.

Ertuğruloğlu: “Önemli olan işin sonuca varmasıdır”

İskele’yi de diğer tüm ilçeler gibi yakından takip ettiklerini söyleyen Tahsin Ertuğruloğlu, bölge için ne yapılabileceği konusunda değerlendirmelerde bulunacaklarını, halka hizmet götürme noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti. Konuşmasının sonunda söz vermekle bu işler yürümez diyen Ertuğruloğlu, önemli olan söz vermek değil, işin sonuca varmasıdır dedi.



 
Editör: TE Bilisim