İskele Belediye Başkan Hasan Sadıkoğlu, Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu’nu ziyaret etti.

Turizm Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre ziyarette Sadıkoğlu çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi ve Bakan Sucuoğlu’na görevinde başarılar diledi.

SADIKOĞLU

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ziyarette yaptığı konuşmada Turizm Bakanlığı ile sürekli istişare içerisinde olmak istediklerini söyledi ve İskele’nin turizm kenti olmaya aday bir kent olduğunu belirtti.

Son dönemde kentte yapılan yatırımları sıralayan Sadıkoğlu, Rusya’dan ve Çin’den gelerek buraları görüp beğenen yatırımcıların da İskele’yi tercih ettiğini kaydetti.

‘Cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz’ diyen Sadıkoğlu, heyecanlarının paylaşılması ve maddiyattan çok manevi desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti.

İskele ve köylerinde çok sayıda tarihi yapının olduğunu da Bakan Sucuoğlu’na aktaran Sadıkoğlu bunların iyileştirilmesi konusunda da Turizm Bakanlığı ile birlikte hareket etmek istediklerini vurguladı.

Bölgeye yatırım yapan ve yapacak olan yatırımcıların bir takım sıkıntıları olduğunu da söyleyen Hasan Sadıkoğlu, Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu’nu güzellikleri ve sıkıntıları yerinde görmesi için İskele’ye davet etti.

SUCUOĞLU

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu da, genç ve dinamik bir başkana sahip olduğu için İskele’nin çok şanslı olduğunu söyledi ve Sadıkoğlu’nu heyecanından ötürü kutladı.

Denizi, sahili ve dokusu ile önemli bir yere sahip olan İskele’de var olan sorunları ortadan kaldırmanın görevleri olduğunu dile getiren Sucuoğlu, bunun için bazı projeleri olduğunu söyledi.

En yakın zamanda yatırımcıları, üst düzey yöneticilerle buluşturmayı amaçladıklarını söyleyen Sucuoğlu, bu sayede tüm sorunların birinci ağızdan dinleneceğini ve daha kolay çözüm yolu bulunacağını vurguladı.

Bakanlık açıklamasında Sucuoğlu’nun İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun davetine olumlu yanıt verdiği ve 21 Ağustos’ta İskele’ ye gideceği kaydedildi . Sucuoğlu, İskele Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yakından inceleyecek ve İskele’ ye yatırım yapan ve yapmayı düşünen yatırımcılarla bir araya gelecek. 
Editör: TE Bilisim