İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Ekim ayında nezaket ziyaretinde bulunduğu KKTC’de hizmet veren Avrupa Birliği Destek Ofisi Müdürü MichelaForesti ile bu kez çalışma yemeğinde bir araya geldi.

SADIKOĞLU, İSKELE VE PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Foresti ile bugün (15 Ocak) saat 13.00’da Başkent Lefkoşa’daki Roxanne Restoran’da görüştü. Çalışma yemeğinde İskele kenti ve İskele Belediyesi’nin yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığı bazı projeler hakkında bilgi veren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Avrupa Birliği ile ilişkileri geliştirmek için bir takım somut adımlar attıklarını bu çerçevede bir süre önce Brüksel’e bir ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

SADIKOĞLU: AB’NİN YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALARI HALKLA BULUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ

İskele Belediyesi’nin, Avrupa Birliği’nin her türlü alanda yürütmüş olduğu çalışmalara destek vermeğe hazır olduğunu dile getiren Sadıkoğlu, özelde İskele halkının bu çalışmalardan yararlanmasını istediklerini bu çerçevede Avrupa Birliği’nin yürütmekte olduğu çalışmaları halka buluşturmayı hedeflediklerinin söyledi.

Belediyelere, sivil topluma, okullara, tarımdan özel sektöre, eğitimden daha birçok alanda var olan çalışmalara paydaş olmak istediklerini de ifade eden İskele Belediye Başkanı, AB konuları ile alakalı önemli adımlar attıklarını da dile getirerek daha somut ve tabana yayılan çalışmalar yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Sadıkoğlu ayrıca KKTC’ye mali yardımın koordinasyonunda önemli bir yere sahip olan, MichelaForesti nezdindeki tüm AB Destek Ofisi çalışanlarına teşekkürlerini de sundu.

Çalışma yemeğinde Avrupa Birliği Destek Ofisi Müdürü MichelaForesti’ye AB Tarım Birimi Sorumlusu VittorioCagnolati ile Toplumsal Gelişim birimi sorumlusu AgustinMoya Colorado da eşlik etti.





 
Editör: TE Bilisim