Gazimağusa’nın tanınmış simalarından, KKTC Erkek Kuaförler Birliği Başkanı Nihat Ramazanoğlu da Demokrat Parti (DP) ailesine katıldı.

Dün DP Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle Demokrat Parti ailesine katılan Ramazanoğlu’na, parti rozetini DP Genel Başkanı Serdar Denktaş taktı.

Serdar Denktaş katılım töreni sırasında yaptığı konuşmada, yine çok değerli ve yurdunu seven bir kişinin Demokrat Parti’ye katıldığını belirtti ve bundan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Denktaş, ülkede temiz siyaseti destekleyen, dürüstlüğe, doğru yolda yürümeye ve Devlete sahip çıkma idealine inanan insanların DP’ye artarak süren katılımlarının DP’nin haklılığını ispat etme, duruşunun doğruluğunu onaylamanın dışında gücüne güç kattığını da ifade etti ve “Ailemize Hoşgeldin” dedi.

Nihat Ramazanoğlu ise, fikren desteklediği DP’de ve her zaman saygı ve takdirle izlediği DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’la birlikte mücadele edecek olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, DP’nin hakettiği yere ulaşması için her türlü desteği vereceğini kaydetti.

KKTC ERKEK KUAFÖRLER BIRLIĞI ARABACIOĞLU’NU DESTEKLEME KARARI ALDI
Ramazanoğlu, KKTC Erkek Kuaförler Birliği Yönetim Kurulu olarak da LTB seçimlerinde dürüstlüğü, kişiliği ve duruşunu takdir ettikleri DP LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu’nu destekleyeceklerini de ifade etti.
 
Editör: TE Bilisim