Bengihan, bazı yasa maddelerinin değiştirilmesi için girişimde bulunulmasını talep etti Bengihan, bazı yasa maddelerinin değiştirilmesi için girişimde bulunulmasını talep etti

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, 8-9 Aralık tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen çalıştayda, Polis Genel Müdürlüğü ile paydaş kurumların yetkilileri tarafından, Polis Temel Eğitimi’nde okutulan “Hukuk, Meslek, Uygulamalı ve Genel Kültür” dersleri dört grup altında ele alınıp, tartışılarak mevcut durum ve çözüm önerileri ortaya kondu.

Polis Genel Müdür Vekili Kasım Kuni’nin açılış konuşmasını yaptığı çalıştayda,  çalışma grupları tarafından ortaya çıkan sonuçların değerlendirme sunumları Polis Okulu Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi.

Çalıştayda ayrıca, T.C. Polis Akademisi Başkan Yardımcısı I. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnal, Türkiye Metavers Platformu Başkanı ve Sodimer Başkanı Prof. Dr. Levent Erarslan, Yakın Doğu Üniversitesi Lisans Üstü Eğitim Enstitüsü ile Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fahriye Altınay ve Yakın Doğu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Doç Dr. Sezer Kambur tarafından birer sunum yapıldı.

Sonuç raporunun Polis Okulu Müdürü Hüseyin Kafa tarafından okunarak, katılımcılar ile paylaşılmasının ardından çalıştaya katkı koyan akademisyenlere Polis Genel Müdür Vekili Kasım Kuni tarafından plaket takdim edildi.

Çalıştaya, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu, Polis Genel Vekili Kasım Kuni, ilçe ve bölüm müdürleri ile polis teşkilatında çeşitli birimlerde görev yapan polis mensupları ve bazı akademisyenler katıldı.

Editör: Haber Merkezi