KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE, ATEŞLİ SİLAH VE PATLAYICI MADDE TASARRUFU

20.06.2022 tarihinde, Gazimağusa’da, Ç.G.(E-22)’nin kalmakta olduğu ikametgahta, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada, yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan öğütücü ve bir adet av tüfeğiile 2 adet canlı mermi bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen C.Ö.(E-27) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

BAŞKASININ KİMLİĞİNE BÜRÜNME

20.06.2022 tarihinde, saat 11:30 sıralarında, Lefkoşa’da, Metehan Kara Giriş Kapısı’ndanGKRY Bölgesine geçmek isteyen N.M.E.(K-22), tasarrufunda bulundurduğubaşka bir şahıs adına düzenlenmiş pasaportu, görevli memura vermek suretiyle belgede adı geçenin kimliğine bürünmüştür.Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

EV AÇMA

21.06.2022 tarihide, saat 09:30 sıralarında, Girne’de, Sht Fevait Ali Sokak üzerinde bulunan Orhun Kemal BÜYÜKAKGÜL’e ait ikametgahın kapısı Y.O.Y.(E-23) tarafından bir cürüm işlemek maksadıyla anahtar ile açılarak içeriye girilip dolapları karıştırdığı sırada, mal sahibinin eve geri dönmesi sonucuve polisin olay yerine gelmesi ile suçüstü tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Serdinç Maypa, 3 gün tutuklu kalacak! Serdinç Maypa, 3 gün tutuklu kalacak!

HIRSIZLIK

19.06.2022 tarihinde, saat 10:30 sıralarında, Gönyeli’de, bir şahıs tarafından düşürülen para cüzdanı ve içerisinde muhafaza edeilen 6000 TL ile 10 Euro nakit paralar ve kimlik kartınınçalınmasıolayı ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen E.A.(E-39) tutuklanmıştır.Soruşturma devam etmektedir.

19.06.2022 tarihinde, saat 11:10sıralarında, Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhane içerisinde, bir şahıs tarafından oyun makinesi üzerinde unutulan cep telefonu ve telefonun kılıfı içerisinde muhafaza edilen kimlik kartının çalınması olayı ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen E.C.(E-30) tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi