Polis, dün akşam Lefkoşa’da gerçekleştirdiği trafik ve huzur operasyonu çerçevesinde, bölgede faaliyet gösteren pansiyonlar, kahvehaneler, kumarhaneler, bet ofisleri ve internet cafelerin kontrol edildiğini; kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 4 kişi aleyhinde yasal işleme gidildiğini açıkladı.Toplam 225 sürücü hakkında ileri işlem yapan polis, 4 sürücüyü tutukladı, 18 aracı da trafikten men etti.

LEFKOŞA’DA 78 SÜRÜCÜYE İLERİ İŞLEM, 2 SÜRÜCÜYE TUTUKLAMA, 10 ARACA TRAFİKTEN MEN…

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, 20.00–23.00 saatleri arasında gerçekleştirilen operasyonda, trafik ekiplerinin Lefkoşa Bölgesinde kontrol ettiği 300 araçtan, suç işlediği tespit edilen toplam 78 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Kontroller sonucu biri nefes örneği vermeyi reddeden, diğeri ise sürüş ehliyetsiz olmak üzere iki araç sürücüsü tutuklanırken, toplam 10 araç ise (iki sürüş ehliyetsiz, bir tehlikeli sürüş, iki alkollü ve beş ise susturucusuz araç kullanma) trafikten men edildi.

GİRNE’DE 147 SÜRÜCÜYE İLERİ İŞLEM, 2 SÜRÜCÜYE TUTUKLAMA, 8 ARACA TRAFİKTEN MEN…

Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında yapılan trafik denetimleri sonucu ise, 580 araç kontrol edildi; suç işlediği tespit edilen toplam 147 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

Kontroller sonucu, alkollü araç kullandığı tespit edilen iki araç sürücüsü tutuklanırken, toplam 8 araç ise (üç sürüş ehliyetsiz, üç alkollü ve iki sigortasız araç kullanma) trafikten men edildi. 
Editör: TE Bilisim