Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip ile Patates Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Yeşilada, Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Müdürü Hüseyin Yalyalı’ya yeni görevinde başarı diledi ve 4-7 Temmuz’da düzenleyecekleri Patates Festivali’ne davet etti.

EDİP, PATATES FESTİVALİ’NE DAVET ETTİ

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip ziyarette yaptığı konuşmada, TAK Müdürü Hüseyin Yalyalı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, “Deneyimlerinizle TAK ajansını çok daha ileriye götüreceğinizden ve görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan eminiz” dedi.

Beyarmudu köyünde, 4-7 Temmuz tarihleri arasında Beyarmudu Patates ve Kültür Festivali’nin düzenleneceğini dile getiren Edip, Belediye’nin Patates Üreticileri Birliği’yle işbirliği içinde düzenleyeceği festivalde, TAK Müdürü Hüseyin Yalyalı’yı da aralarında görmekten mutlu olacaklarını kaydetti.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek festivale birçok yerli sanatçının yanı sıra yurtdışından da sanatçıların katılacağını söyleyen Edip, Belediyelerin kültür sanat alanlarında da halka hizmet vermesi gerektiğini kaydetti.

YEŞİLADA: “ÖĞRENCİLERE EĞİTİM KATKI BURSU VERECEĞİZ”

Patates Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Yeşilada ise, TAK Müdürü Hüseyin Yalayalı’ya görevinde başarılar dileyerek, Beyarmudu Belediyesi ile düzenlenecek festivalde, bölgede bulunan 4 ilkokulda okuyan öğrencilere eğitim katkı bursu vereceklerini söyledi.

Patates üreticilerinin sıkıntı günlerden geçtiğine de değinen Yeşilada, dünyanın en kaliteli patatesinin üretildiği Beyarmudu bölgesinde, patates kültürünü yaymak ve yaşatmak adına düzenlenecek festivalin de ayrıca çok anlamlı olduğunu kaydetti.

YALYALI: “KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

TAK Müdürü Hüseyin Yalyalı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağından hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirtti.

Beyarmudu Belediye Başkanı Edip ile Patates Üreticileri Birliği Başkanı Yeşilada, TAK Müdürü Yalyalı’ya ziyaretin anısına Beyarmudu Belediyesi’nin amblemini taşıyan bir tabak da hediye etti. 
Editör: TE Bilisim