Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu (Gibetsu)’nun Pasadembo oyunu 20 Eylül’de saat 20:00’da Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenecek.

 “Pasadembo” oyunu komedi olması yanında izleyiciye güçlü mesajlar veriyor. Geleneksel aile yapısı içinde anne, baba, kız ve yıllarca hasreti çekilen erkek evladın ekseninde; komşu ilişkileri, yaşam mücadelesi ve kaçırılan fırsatlara ayna tutuluyor. Oyunda ayrıca yaşamın vazgeçilmezinin ne para-pul, ne şan-şöhret olmadığı, tek zenginliğin sağlık olduğu anlatılıyor.

 Bekir Kara’nın kaleme aldığı, Güler Şen’in yönettiği Pasadembo oyununun oyuncu kadrosu Demet Şazi Kızılokgil, Ufuk Asilçağ, Osman Murabık, Seren Uğur, Osman Öztosun ve Serhat Tekin’den oluşuyor.

 Gazimağusa Belediyesi, Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nin tam donanımlı salonlarında kış aylarında da kültür sanat çalışmalarına devam ederek, periyodik olarak her ay bir tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturma hedefiyle hareket ediyor.

 Biletler koltuk numaralı olarak 10 TL fiyatla Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden temin edilebilir. Bilet için halkla ilişkilerin 630 0 500 nolu telefonu aranabilir.

Editör: TE Bilisim