Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), Baraka Kültür Merkezi Belediye meclis üyesi adayları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

TDP İskele Meclis Üyesi adayları bu çerçevede İskele’de çarşı yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşe, meclis üyesi adaylarının yanı sıra, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ile Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Erkut Yılmabaşar da katıldı.

Aday tanıtım broşürlerinin dağıtıldığı yürüyüşte, esnafın sorunları ile görüş ve önerileri dinlendi, sorularına yanıtlar verildi, ayrıca İskele’ye yönelik projelerden bahsedildi.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, İskele’nin artık yeni ve çağdaş bir vizyona ihtiyacı olduğunu belirterek, halkın 29 Haziran’da bu değişimin önünü açacağına inanç belirtti.
Birbirinden nitelikli meclis üyesi adaylarıyla birlikte yola çıktıklarını belirten Özyiğit, “Geçmişte yerel yönetimler anlamında yaptıklarımız ortada. Bizim geleneğimiz çağdaş ve yenilikçi belediyeciliği temsil etmektedir. Bu nedenle bize verilecek destek, aynı zamanda çağdaş belediyeciliğe destek anlamına gelecektir” dedi.
 
Editör: TE Bilisim