Demokrat Parti Ulusal Güçler Lefke Belediye başkan adayı Hüseyin Öztoprak ve Belediye Meclis Üyesi adayları, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 
Bu bağlamda Gaziveren’i ziyaret eden Öztoprak ve ekibine Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Kadın ve Gençlik Örgütü üyeleri ile çok sayıda gönüllü eşlik etti.

Ziyaretler sırasında vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Öztoprak ve ekibi, Lefke Belediyesi’ne yönelik projeleri hakkında bilgiler verdi, vatandaştan destek istedi.

ÖZTOPRAK: “29 HAZİRAN’DA YARIŞIN GALİBİ BİZ OLACAĞIZ”
Vatandaşlarla yaptığı sohbetler sırasında, Lefke ve çevre bölgelerindeki tüm evlerin, işyerlerinin ziyaret edildiğini ve bu ziyaretler esnasında halkın yoğun sevgisiyle karşılaştıklarını belirten Öztoprak, “Halkımızın desteğinden hiç şüphem yok. İnanıyorum ki, 29 Haziran’da bu yarışın galibi biz olacağız” şeklinde konuştu.

“DEĞİŞİM ŞART”
Lefke ve tüm civar köyleri için değişimin şart olduğunu vurgulayarak, yeni dönemde halkın yüzünün güleceğini ifade etti.

Öztoprak, göreve geldikleri andan itibaren belediye sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşları kucaklayan projeleri olduğunu ve canlı dinamik bir ekiple, hizmetlerini hayata geçireceklerini belirterek, bunun için Gaziverenli’lerden destek istediğini kaydetti. 


“YEŞİLIRMAK’TAN GAZİVEREN’E KADAR KAPSAMLI SANATSAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER DÜZENLENECEĞİZ”

Öztoprak, Yeşilırmak’tan Gaziveren’e kadar kapsamlı sanatsal ve kültürel faaliyetler düzenleneceğini ifade ederek, kültürel aktivitelerin organizasyonunda bölgedeki ilkokul, ortaokul, lise ve Lefke Avrupa Üniversitesi olmak üzere, tüm eğitim kurumlarının etkinliklere dahil edileceğini kaydetti. 


“SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKILACAK”
“Doğada yaşayan tüm canlılar gibi hayvanların da eşit yaşam hakları vardır” diyen Öztoprak, “Onlara hak ettikleri değeri vermeye yönelik girişimler yapılarak, tüm hayvan severlerle iletişim kuracağız ve başıboş sokak hayvanlarına sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.




Editör: TE Bilisim