Öztoprak’a DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak ve parti yetkilileri eşlik etti.
DP Ulusal Güçler Lefke Belediye Başkan Adayı Hüseyin Öztoprak burada verdiği mesajda, partinin belde örgütleri ve partinin top yekün tüm birimleri ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, Lefke’nin çehresini değiştireceklerini ve halkın özleyip hak ettiği çağdaş belediyecilik hizmetini hayata geçireceklerinin sözünü verdi.

DP Ulusal Güçler’in Lefke’yi kazanması ile beldenin çehresinin bir anda değişeceğine dikkat çeken Öztoprak; “Beldemizin vizyonunu değiştirecek, köylerimize de en iyi hizmeti getireceğiz. Üreticimiz, esnafımız ve tümüyle halkımız hak ettiği çağdaş belediyecilik hizmetlerine kavuşacak. Tüm bunların yanı sıra beldemiz turistler içinde cazibe merkezi haline gelecektir” dedi.

Geleceğin Lefke’sini yaratacaklarının sözünü veren Öztoprak; “Geleceğin Lefke’sini hep birlikte yaratmak için projelerimizi hazırladık. Göreve gelmek kısmet olursa Lefke’yi önce kötü yönetimden ve borçlarından kurtaracak ardından da KKTC’nin öncüsü yapacağız. Vatandaşımıza hiçbir çıkar beklemeden hizmet etmeye talibiz” dedi.


 
Editör: TE Bilisim