Özkardaş yaptığı yazılı açıklamada, “Biz hükümete gelirsek, gençlerimizi göçe zorlayan ve ülkeye ihanet olan ‘Göç Yasası'nı kaldıracağız’, Partizanlığa son verip, kamuyu verimli hale getireceğiz. Siyasi Partiler Yasasını, Seçim ve Halk Oylaması Yasasını değiştirip, vekil transferlerini yasaklayacağız .Ülkeyi tek seçim bölgesi yapacağız. Tüm yolsuzlukların hesabını soracağız. Kamu Çalışanlarının ve emekçilerin gasp edilen haklarını teslim edeceğiz. Sendikalarla ve sivil toplum örgütleriyle diyaloğumuzu artırıp, iş birliği içinde çalışacağız. Ülkemizde kansere yol açan ve zehir saçan tüm tesislere filtre taktıracağız, gıda güvenliği getireceğiz” gibi, sözleri dünün muhalefet, bugünün hükümet partilerinden onlarca kez işittiklerini söyledi. 

“Kayıt dışılık”” ve vergi kaçırma” işini devletin korumasında yapanlara bir de “Vergi Affı”, “KDV Affı ve Stok Affı” getirdiklerini savunan Özkardaş, vergi, KDV ve stok affını eleştirdi.

2007 yılında GSM hizmetlerinin, iki GSM şirketine devredilmesini de eleştiren Özkardaş, şöyle devam etti:

“Devletin de yüzde 65'lere varan oranda vergi aldığı bu GSM şirketleri şimdi birlik olmuşlar halka yüzde 10 zam yapmışlar, devlette bundan payını alıyor ve sesini çıkartmıyor. Çıkartsa da, ‘Bir nala, bir mıha vuruyor’. Yani, Nasrettin Hoca gibi, herkese haklısın diyor.”


Editör: TE Bilisim