Halil Falyalı Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu Temel Atma Töreni yapıldı Halil Falyalı Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu Temel Atma Töreni yapıldı

Zorlu bir seçim sürecini geride bıraktık. Sandıktan çıkan sonuçlar Halkın kararıdır. Oyunu vererek bu mücadeleye sahip çıkan, destek veren herkese minnettarım. Bu saatten sonra bize düşen görev Halkın verdiği yetki çerçevesinde ülkemize hizmet etmeye devam etmektir. Kırılma, gücenme lüksümüz yoktur. Sağlam basıp ayağa kalkacağız, mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz.

Bu süreçte ailesinden, evinden, tüm sevdiklerinden, işinden fedakarlık göstererek bu mücadeleye omuz veren herkese yürekten teşekkür ederim. Pırıl pırıl, güvenilir, gelecek için umut vadeden 49 milletvekili adayımı ayrıca tebrik ediyorum. Pek çoğu Halkın Partisi’ne yeni katılan bu değerli insanlarla daha da büyük bir aile olduk. Hep birlikte olduk, bundan sonra da öyle olacağız.

Ülkemiz açısından bugünden sonrası dünden daha kolay olmayacak, bizi düşündüren esas mesele almış olduğumuz oy oranı değil, ülkemizin geleceğidir. Gailemiz Halkın ve memleketin geleceğidir ve bu doğrultuda elimizden ne gelirse yapmaya #devam edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi