Evren, Kıbrıs Türk Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca ve beraberindeki bir heyeti kabul etti.

İçişleri Bakanlığı basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, kabulde birliğin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Evren, sivil toplum örgütlerinin serzenişlerini dikkate alan bakanlığın çalışma yürüttüğünü kaydetti.

Özel sektörün önünün açılması için uzun zamandan beri mücadele yürüttüklerini belirten Evren, çile çeken sektörün devlete para aktaran, istihdam yaratan ve vizyon geliştiren bir sektör olduğunu söyledi.

AMCA, AFTAN MEMNUNİYET İFADE ETTİ

Kıbrıs Türk Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca ise muhaceret ve çalışma affının hayata geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, affın iş insanları tarafından da memnuniyetle karşılandığını belirtti.

Özellikle kalifiye işçi konusunda büyük sıkıntı çeken iş insanlarının af sayesinde rahatlayacağını belirten Amca, affın; sosyal sigorta, ihtiyat sandığı ve vergi borçlarının düzenlenmesiyle bütünleşeceğini ifade etti.

Affının hayata geçmesinde yaptığı katkı nedeniyle Bakan Kutlu Evren’e teşekkür eden Amca, Taşeronlar Yasası’nın da bir an önce hayata geçmesini istedi.
Editör: TE Bilisim