Özel işletmeler, kurum ve kuruluşların özel güvenlik gereksinimlerine çağdaş çözümler üretmek amacıyla kurulan Özel Güvenlik Sistemleri Ltd. hizmetteki 20. yılını görkemli bir etkinlikle kutladı.

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu, Polis Genel Müdür Yrd. Barbaros Savaşcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner adına Sosyal Sigortalar Müdürü Erçin Tekakpınar, çözüm ortakları ve çalışanların katıldığı etkinlik Golden Tulip Otel’de yer aldı. Etkinlikte sahne alan ünlü kemancı Canan Anderson katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı adına Sosyal Sigortalar Md.Erçin Tekakpınar, Meyer Şirketler Grubu CEO’su Nahsen Bayındır etkinlikte yaptıkları konuşmalarda özel güvenlikte bir marka konumuna gelen kuruluşa başarılarının devamını dilediler. Özel Güvenlik Sistemleri Ltd.Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Çırakoğlu, etkinlik konuşmasında 20 yıl önce 2 personel ve kısıtlı sayıda araç gereçle çıktıkları yolculuğa bugün güven ve istikrar içinde büyüyerek 600’ü aşan personel, 4 katlı merkez binası ve dünyanın en güvenilir markalarıyla işbirliği içinde en yeni teknoloji ürünleri ile devam ettiklerini anlattı. Çırakoğlu, onur gecelerinde kendilerini yalnız bırakmayan çözüm ortakları ve özveriyle bugünlere gelmelerine katkı koyan personeline ve 20 yıldır işbirliğini sürdürdükleri alanında 100 yıllık tecrübeye sahip dünya devi Meyer Grubuna teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Geceye katılan Meyer Grubu CEO’su Nahsen Bayındır, konuşmasının sonunda 20 yıldır ticari işbirliği yapmaktan onur duydukları Özel Güvenlik Sistemleri Ltd.’in kurucusu Nurettin Çırakoğlu’na anı plaketi takdim etti.

Gece keman üstadı Anderson’un 1 saatlik canlı performansı ile noktalandı.

LHA
Editör: TE Bilisim