Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerinden biri daha DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Özel eğitim alan çocuklara yönelik, “Elimden Tut” konulu sosyal sorumluluk projesi, Toplumsal Duyarlılık Merkez Başkanı ve DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ile Öğretim Görevlisi Umut Ayman danışmanlığında, Mohammad Reza Tavakoli ve Odekunle Jestobi isimli son sınıf öğrencileri tarafından organize edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle özel eğitim alan çocuklara bayramı yaşatmak isteyen öğrenciler, Roberts Coffee’de, Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlediler. Etkinliği ziyaret eden DP-UG Mağusa Miletvekilli Hakan Dinçyürek ile DAÜ VYK Başkanı İsmail Arter, çocuklarla sohbet ettiler.

Roberts Coffee ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte çocuklara yiyecek ve içecek ikramı yapılırken, Deniz Plaza da çocukların bu özel gününe destek olmak için mekanın süslemesine sponsor oldu. Etkinliğe renk katan palyaço bir anda çocukların ilgi odağı olurken, çocuklar palyaço ile resim çekme yarışına girdiler.

Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi Müdürü Emirali Evcimen, “Özel eğitim alan çocuklarımız bugün çok mutlu oldular. Eğitimcileri dışında diğer bireylerle bir araya gelerek toplumla kaynaştılar. Temennim, böyle organizasyonların daha sık olmasıdır” dedi ve DAÜ Toplumsal Duyarlılık Merkezi ile DAÜ İletişim Fakültesi öğrencilerine teşekkür etti.

 
Editör: TE Bilisim