2013 Temmuz ayında Seyhan Music etiketiyle yayınladığı "Eskidendi" albümüyle adından sıkça söz ettiren, hem fiziki hem de dijital satış listelerinin zirvesindeki yerini alan başarılı sanatçı İbrahim Özduran, albümünün ikinci video klip’i için kolları sıvadı.

"Eskidendi " albümünde; Gökan Tepe’nin bestesi olan “Eskidendi” isimli şarkının klip çekimini İstanbul ve Üsküdar kuzucuk sahillerinde gerçekleştirmişti. Eskidendi şarkısı ile müzikseverlerin beğenisini kazanan İbrahim Özduran, dinleyicilerin yoğun isteği üzerine albümünün ikinci video klipini hareketli bir parçası olan “Kafası güzel”e çekecek.
1992 yılından beri müzik dünyasında aktif olarak faaliyetlerde bulunan Özduran, çok büyük zorluklar ile mücadele ederek ülkemize kaliteyi getirmeye çalıştığını vurguladı. Özduran, bu yolda kendisine destek olan tüm sevenlerine teşekkür etti.

Her Cuma ve Cumartesi akşamı, özel gün etkinlikleri ile Ambelia Restaurant’ta sahne aldığını vurgulayan Özduran, kaliteyi yaşamak isteyen herkesi Ambelıa Restaurant’ta bekliyorum dedi.
 
Editör: TE Bilisim