ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

14.02.2022 tarihinde, saat 16:30 sıralarında, Ozanköy’de sakin Dimitri CHICHVARIN (E-38) kalmakta olduğu ikametgah içerisinde ölü olarak bulunmuştur. Adı edilenin yapılan doktor muayenesinde herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmamıştır. Ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacaktır. Soruşturma devam etmektedir.

14.02022 tarihinde, saat 20:30 sıralarında, Karşıyaka’da sakin William WODSON(E-78) kalmakta olduğu ikametgah içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirmiştir. Ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacaktır. Soruşturma devam etmektedir.

Şampiyon Melekler için Lefkoşa’da "adalet yürüyüşü" düzenleniyor Şampiyon Melekler için Lefkoşa’da "adalet yürüyüşü" düzenleniyor

ANİ VE GAYRİ TABİ ÖLÜM(GELİŞME)

12.02.2022 tarihinde, Gazimağusa’da kalmakta olduğu ikametgah içerisinde rahatsızlanarak ambulansla kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamanı yitiren Bilal BAYTAŞ(E-64)’ın yapılan otopsisinde, ölüm sebebinin kalp krizi ve kronik akciğer hastalığına bağlı olarak gelişen solunum yetmezliği sonucu olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi