KIBRIS TİME-ÖZEL

Kanser hastalığı konusunda yıllardır beklenen Onkoloji Hastanesi ihalesinin 9 Haziran 2014 tarihine uzatıldığı öğrenildi.
İhalenin uzaması konusunda sadece 'görülen lüzüm üzerine' açıklaması yapılırken KIBRIS TİME'a ulaşan bilgilere göre ihaleye çok sayıda şirketin katıldığı ve karşılıklı şikayetler üzerine uzatılma kararı alındığı öğrenildi.
İşte o ihalenin şartları şöyle:

122/2014
Sağlık Bakanlığı

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji servisi binası inşaatı yapımı için teklif kabul edilir.

(Bu ihaleye encümene kayıtlı 1. 2. yapı inşaatı sınıf karnesi almış müteahhitleri katılabilir.)

İlgili ihale, görülen lüzum üzerine, 09 HAZİRAN , 2014 Pazartesi günü saat ö.e.10.00’a ertelenmiştir.

Ertelemeden dolayı geçici teminat mektubunun süresi de en az 24 TEMMUZ, 2014 tarihli olacaktır.

İlgililere duyurulur.

09/06/2014 10:00
3,000 TL+KDV

1- İhaleye teklif verenler şartnameye göre istenen belgeleri ( Vergi Güvenlik Belgesi, Sosyal Sigortalar, İhtiyat Sandığı, Çalışma Dairesi ve Tescil Belgeleri) ve/veya malzemelerle ilgili broşür, katalog ve şartname gereği istenen diğer tüm belgeleri teklifleri ile birlikte verecektir.

2 - Geçici teminatın miktarı İhale Katılımcısı tarafından, Devlet İhale Tüzüğü’nün 11(1). maddesindeki oranlar dikkate alınarak hesaplanacaktır. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

3- Geçici teminat olarak 41/2001 sayılı Merkez Bankası Yasası altında denetlenen Banka Teminat mektupları geçerli olacaktır.

4- Geçici Teminat mektubunun bitiş süresi en az 24 TEMMUZ 2014 tarihli, olacaktır.

5- Teminat olarak yalnız Banka Teminat mektubu veya Maliye’ye yatırılacak para karşılığı alınan makbuz geçerli olacaktır.(Hangi şekilde olursa olsun kat’i surette çek kabul edilmeyecektir.)

6-Verilecek teklifler KDV’siz olacaktır.

7- İnşaatlarla ilgili Müteahhitlerin 19/98 sayılı Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri “Kayıt ve Denetim Yasası” gereği Encümene kayıt şartı gerekmektedir. Ayrıca Müteahhitler sınıf karnesi fotokopisini teklifler ile birlikte sunacaklardır.

Editör: TE Bilisim