06.07.2013 tarihinde, saat 23.00 sıralarında, Lefkoşa-Girne anayolunun 0-1 kilometreleri arasında, Girne istikametine doğru LM 907 plakalı aracı sahibi Cevdet KARA, kimliği meçhul iki erkek şahsın yol içerisine atılması sonucu aracı durdurdu.

Bunun üzerine araca izinsiz olarak binen kimliği meçhul şahıslar, yanlarında bulundurdukları ateşli silah ile Cevdet Kara'yı Girne'ye doğru gitmesi için zorlayarak kaçırdı.  

Yolda seyrettikleri sırada Lefkoşa Girne Anayolu 5-6. kilometreleri arasında Bulut İnşaat Sitesi karşısında Cevdet KARA ile aracın yolcu koltuğunda oturan meçhul erkek şahıs arasında çıkan kavga sonucunda ön koltukta oturan meçhul erkek şahıs direksiyona müdahale ederek, yolun solunda bulunan çelik bariyerlere çarparak durdu.

Ön koltukta bulunan erkek şahıs yanında bulundurduğu bıçağı Cecdet KARA'nın sol omuz ve sol el yüzük parmağına sokarak yaraladı.  Daha sonra zanlılar araçtan çıkarak yaya olarak olay yerinden kaçtılar.

Daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda, olayda kullanılan tabancanın oyuncak bir tabanca olduğu ve araç içerisinde bulunarak emare olarak alınmıştır. Zanlılar aranmakta olup, soruşturma devam etmektedir.
 
Editör: TE Bilisim