Şht. İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada emekli ve hizmet veren tüm öğretmenlerin böyle güzel bir organizasyonla bir araya getirmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İskele Belediye Başkanı’na Meclis Üyelerine ve belediye personeline teşekkür etti.
Emekli öğretmenler adına konuşma yapan Mustafa Öztürk; tüm öğretmenleri biraya getiren İskele Belediyesi’ne teşekkür ederek, yarınların öğretmenlerini yetişmesine ışık olacak olan tüm öğretmenlerin öğretmenler günün kutladı.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘yıllar önce bana emek veren öğretmenlerimin karşısına bu gün bir belediye başkanı olarak çıkmaktan büyük bir heyecan ve gurur duyuyorum.
Bizler, siz öğretmenlerimizin gösterdiği, can verdiği bu görkemli ve aydınlık yolda ilerledik ve ilerlemeye de devam edeceğiz. Dün 24 Kasım’dı. Siz, paha biçilemeyen öğretmenlerimizin günüydü. Öğretmenlik kutsaldır. Öğretmenlik, bir bahar güneşi gibidir. Hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum, öğretmenler gününüz kutlu olsun’ .
Yemekte eğlenceli zaman geçiren emekli ve genç öğretmenler bu günün anısına bol bol resim çektirmeyi de ihmal etmediler.
 
Editör: TE Bilisim