Değirmenlik İlkokulu öğrencisi Merve Karal, Başkan Işısal’ın koltuğunu geçici bir süre devralarak, “Köyüm için daha temiz bir çevre istiyorum” dedi.

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal ise, makam koltuğuna oturmanın önemini vurguladı ve makamların geçici olduğunu kaydetti.
Değirmenlik Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Balıkesir-Meriç Okulu Müdürü Korman Kocaismail ile birlikte Başkan Osman Işısal’ı ziyaret eden Balıkesir-Meriç, Cihangir-Düzova, Değirmenlik ve Şht. Mehmet Eray İlkokullarından ikişer öğrenci, Işısal’a hediye takdim ederken, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal da öğrencilere hediyeler verdi.

“RAHAT VE YARDIMSEVER OLUNUZ”

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal konuşmasında, belediyeciliğin çağdaş olması gerektiğini söyleyerek, Avrupa ülkelerinin bu konuda örnek alınması gerektiğini kaydetti.

Temizlik konusunun çok önemli olduğuna da değinen Işısal, herkesin kendi evinin önünün temizliğini yapması gerektiğini, temiz ve çalışkan bir toplumun çok önemli olduğunu ifade etti. Işısal çocuklara yardımsever olmalarını söyledi ve el ele vererek bölgenin kalkındırılabileceğini belirtti. 
Editör: TE Bilisim