KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNTKENEVİRİ) İTHAL VE TASARRUFU
07.12.2016 tarihinde saat 12.10 sıralarında, Ercan Devlet Havaalanı'ndan KKTC'ye giriş yapan E.A. (E-42)’ya narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi sonucu üzerinde yapılan aramada hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 2 gram ağırlığında madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU
07.12.2016 tarihinde 20.00-23.00 saatleri arasında, Gazimağusa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında, asayiş ve trafik operasyonu gerçekleştirilmiştir. Operasyon kapsamında, Gazimağusa sorumluluk sahasında faaliyet gösteren 3 kumarhanede yapılan denetimlerde, kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak olan toplam 9 kişi tespit edilerek haklarında ileri işleme gidilmiştir. Gece kulüpleri ile bahis evlerinde gerçekleştirilen denetimlerde ise olumsuz herhangi bir şey tespit edilmemiştir.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler soncu ise 345 adet araç kontrol edilmiş olup, suç işlediği tespit edilen 87 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiştir.



PGM – BASIN SUBAYLIĞI
Editör: TE Bilisim