Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nın (KTSO) şemsiye stand organizasyonu altında “North Cyprus” markasıyla Dubai’de düzenlenen World Of Perishables Expo Middel East (WOP 2014) Fuarı’na 5 firmayla katıldı.
Her yıl Şubat ayında düzenlenen Gulffood gıda fuarı dışında ilk kez katılım gerçekleştirilen etkinlikte, Narenciye, nar ve patates ürünlerimiz sergilendi. Alnar Ltd., Pergamos Agri Trade Ltd., Ekosis Ltd., Akdeniz Narenciye İhracatçıları Birliği ve Kıbrıs Türk Narenciye ihracatçıları Birliği 60 metrekarelik stant alanında yer aldı.
Hal 7-8’de düzenlenen yaş meyve sebze fuarında ağırlıklı olarak Akdeniz Ülkeleri yer aldı. Fuar 9-11 Kasım tarihleri arasında saat 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Bugün (9 Kasım Pazar) saat 10.00’da gerçekleşen açılışın ardından standımızı, Dubai World Trade Centre CEO’su Helal Saeed Almarri ziyaret etti. Ziyaret sırasında Almarri’ye stand ve ürünlerimiz hakkındaki bilgiyi Pazar araştırması için Dubai’de bulunan Tarım eski bakanlarından ve aynı zamanda narenciye üreticisi de olan Sami Dayıoğlu verdi. Stand ziyaretçilerine sadrazam sucuğu, pastelli ve nar ikram edildi.
 
Editör: TE Bilisim