TAMMÜDEN ADAM ÖLDÜRME VE ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM (İNTİHAR)

            23.01.2013 tarihinde, saat 11.00 sıralarında, Gönyeli’de Vezneciler Sokak No:10, İbrahim HARAŞOL’a ait ikametgah içerisinde, Ahmet ŞEVKETOĞLU (E-48),  boşanma aşamasında olan eşi  Aşkın ŞEVKETOĞLU (K-39) ile tartıştıkları sırada, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabanca ile eşi Aşkın ŞEVKETOĞLU’nun başına ateş etmek suretiyle adı edileni öldürdükten sonra kendisinin de tabancayı başına dayayıp ateşlemek suretiyle intihar ettiğine inanılmaktadır. Kesin sonuç balistik incelemesinden sonra tespit edilecektir. Soruşturma devam etmektedir.     

 

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU         
            22.01.2013 tarihinde, saat 19:00 sıralarında, Türkmenköy'de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda H.İ.(E-53)'nin tasarrufunda yaklaşık 10 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alınmıştır. Akabinde, mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen M.A. (E-50)’nın aracında yapılan aramada ise  yaklaşık 4 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunup emare olarak alınmıştır. Adı edilenler tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

 

MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK   
            15-19.01.2013 tarihleri arasında, Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Bay Gaz” isimli iş yerinde çalışan   A.Ş. (E-26), iş yeri adına satmış olduğu tüp gazların karşılığı olan toplam 2018,00 TL nakit parayı iş yerine teslim etmeyip çaldığı tespit edilmiştir. Adı edilen aramakta olup, soruşturma devam etmektedir.

 
VAHİM ZARAR,CİDDİ DARP VE MÜLKE TECAVÜZ     
            23.01.2013 tarihinde, saat 03.30 raddelerinde Gönyeli’de, İçim NADİRİ’ye ait ikametgaha konu ikametgahta misafir olarak bulunan E.T.(E-35) ile konuşmak amacıyla giden S.C.(E-25) ve C.K.(E-27) İçim NADİRİ’nin ikametgahına izinsiz olarak girip mülküne tecavüz ettikten sonra, adı edileni iterek yere düşürüp darp edip, ikametgah içerisinde bulunan Ş.Ş.(E-23), A.Ş.(E-24), A.A.(E-24), M.T.(E-22) ve E.T.(E-35) İçim NADİRİ’yi iterek yere düşürdükleri gerekçesiyle S.C. ve C.K.’nin vücudunun muhtelif yerlerine vurup ciddi şekilde darp ederek S.C.’nin dişinin kırılmasına sebep olmuşlardır. Adı edilenler tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

 

Editör: TE Bilisim