Demokrat Parti - Ulusal Güçler (DP-UG) Güzelyurt Kadın Örgütü, DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş himayelerinde; “Tek yürek dayanışma” yemeği düzenledi.

SELDEN

Gökkuşağı Restaurant’ta düzenlenen yemeğin açılış konuşmasını yapan DP-UG Güzelyurt Kadın Örgütü Başkanı Aygül Selden, yemeğin, partili kadınların dayanışma örneği olduğunu belirterek, katılan ve katkı koyan herkese teşekkür etti.

AKTOPRAK

DP-UG Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak da, kadınların sevgi, dostluk ve dayanışmasını artırmak amacıyla bir dizi faaliyet planladıklarını belirterek, bu tip organizasyonların yerel seçimlere hazırlanırken motivasyon yarattığını söyledi.

Kadınların, partinin tüm mekanizmalarında yer almaya başladığını kaydeden Aktoprak, DP-UG’nin yerel seçimlerden başarıyla çıkması için kadınların üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

MÜGE DENKTAŞ: “HEDEF GÜÇLÜ GELECEK”

DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş da konuşmasında, partinin, kurulduğu günden beri en önemli gücünü kadınlardan aldığını vurgulayarak, kadın eli değmeyen hiçbir şeyin başarıya ulaşamayacağını söyledi.

Hedeflerinin, güçlü bir gelecek inşa etmek olduğunu kaydeden Denktaş, DP-UG’nin yerel seçimlerden başarı ile çıkacağına inanç belirtti. 
Editör: TE Bilisim