Lefkoşa-Gazimağusa ve Girne-Güzelyurt anayollarında dün meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir yaya bir de motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda Gazimağusa istikametine doğru MB 862 plakalı salon aracı ile dikkatsizce seyreden G.B (K-26), Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi önlerinde, anayolu yaya olarak karşıya geçmeye çalışan Gabriel Peremiyeentei Soriwei’ye (E-20) çarptı.

Kaza sonucu ağır yaralanan yaya kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde gördüğü ilk yardım tedavisine müteakip yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı, araç sürücüsü ise tutuklandı.

Girne-Güzelyurt anayolunda ise Güzelyurt istikametine doğru seyreden sürücüsü meçhul FN 346 plakalı araç, sürücüsünün dikkatsizce yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelen Mehmet Dereci (E-51) yönetimindeki MA 295 plakalı motosiklete çarptı.

Kaza sonucu ağır yaralanan Mehmet Dereci, kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde gördüğü ilkyardım tedavisine müteakip yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı. FN 346 plakalı araç sürücüsü aranıyor.

Editör: TE Bilisim