Mimarlar Odası Sürekli Mesleki Gelişim Merkezi Koordinatörü Ayşan Sunalp, tüm üye ve ilgililerin yeni sayıya https://www.mimarlarodasi.org/tr/mimarlar-odasi-yayinlari/tum-yayinlar/mimarca-dergisi/ bağlantısından ulaşabileceğini açıkladı.

Sunalp, yaptığı açıklamada, Mimarca’nın yeni sayısında “mekân ve sahne” kavramlarının “yaşamın” sınırlarınca genişlediği barınaktan meydanlara; tarihi hanlardan açık hava sinemalarına uzanan farklı ölçekleri kapsayan konularla ele alındığını belirtti.

Sanatçı ve meslektaşların buluştuğu Mimarca 89’da Kıbrıs’taki sahne sanatlarıyla ilişkili mekânsal ve yapısal sorunların da gündeme taşındığını kaydeden Sunalp, dergi içinde tema dışındaki yazıların yanında ilki 2018 ve ikincisi bu yıl düzenlenen Mimarca Mekân Anlatımı yarışmasından iki seçkinin de yer aldığını ifade etti.

Mimarca Dergisi'ne katkıda bulunmak isteyenlerin Mimarca Dergisi Eser Değerlendirme Kriterlerini inceleyerek eserlerini [email protected] adresine iletmeleri gerektiğini kaydeden Sunalp, "Mimari Eleştiri ve Otoriter Yargı" temalı 90. sayıya katkı koymak isteyenlerin 30 Haziran tarihine kadar eserlerini dijital olarak ulaştırabileceklerini bildirdi.

Mimarlar Odası’nın diğer yayınları www.mimarlarodasi.org adresinden ücretsiz olarak tüm ilgililere açık olarak sunuluyor.

Editör: TE Bilisim