Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve Alsancak Belediyesi’nin ortaklaşa hazırladığı Milli Park Projesi GAÜ’de sergilendi.
Girne Amerikan Üniversitesi(GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi sergi fuaye alanında gerçekleşen sergiye, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Atasever, GAÜ Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar fakültesi Dekanı Doç. Dr. Hossein Sadri, Akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Serginin açılışında konuşma gerçekleştiren Vehbi şunları söyledi,
“Gurur kaynağı olacak bir açılışta beraberiz.Sayın belediye başkanımız Fırat Atasever’e göstermiş olduğu vizyon için teşekkür ederim. Milli park projesi ,bilimi, üniversite öğrencilerini ve halkı da bünyesine katıyor. Öğrencilerimizin gösterdiği hassasiyetten dolayı da teşekkür ederim” dedi.

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Atasever gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında,
Alsancak belediyesi olarak hayata geçirecekleri en büyük projelerden birisi olan Milli Park projesine katkılarından dolayı GAÜ’ye teşekkürleirni sunarak, projenin 2016 yılı sonunda hayata geçeceğini vurguladı.

Konuyla iligli açıklamada bulunan GAÜ Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar fakültesi Dekanı Doç. Dr. Hossein Sadri, Alsancak belediyesi ile birlikte yürüttükleri Milli Park projesi için hazırlanan proje posterlerinin sergiledikleirni belirterek, 40’a yakın öğrenci ile birlikte “Özgürlük Milli Parkı” için daha birçok projelerin geliştirildiğini ifade etti.
 
Editör: TE Bilisim