SOYGUN, ZORLA İNSAN KAÇIRMA, ŞİDDET TEHDİDİ VE CİDDİ DARP
15.01.2013 tarihinde, saat 04.00 sıralarında, Şht. Hasan Cafer Sk. K/Oğlu Girne'de, Z.Ü.(E-31), T.T.(K-33) ve Y.A.(E-38), Z.Ü.’nün kullanımında bulunan araç ile ayni cadde üzerinde aracı ile seyreden Meliha MELEMENDİ'nin önünü keserek araç içerisinden elleri ile kanuna aykırı olarak çekip yere düşürdükten sonra boğazını ve yüzünü bastırmak suretiyle ciddi bir şekilde darp edip, elinde bulunan cep telefonunu çaldıktan sonra rızası olmaksızın HV 239 plakalı araca zorla bindirip Ağırdağ'a götürdükten sonra T.T. ve Z.Ü. adı edilene "Hakkımızda bildiklerini söylersen seni öldürürüz" demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunup Y.A., Meliha MELEMENDİ'nin yüzüne kanuna aykırı olarak tokat vurup tükürmek suretiyle adı edileni darp etmiştir. Akabinde adı edilen şahsı Karaoğlanoğlu Caddesi üzerine bırakmışlardır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

ŞİDDET TEHTİDİ
15.01.2013 tarihinde, saat 08.00 sıralarında, Gönyeli’de Atatürk caddesi üzerinde, A.Ş.(E-48) kendisinden ayrılacağı gerekçesi ile eşi A.Ş.’nin kullanımındaki aracı, kendi kullanımındaki araç ile takip edip trafik ışıklarında durdukları esnada, aracından inerek eşine hitaben, makul mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırıp rahatsızlık verip akabinde eşinin kullanımındaki aracın ön camına yumruk vurup uygunsuz tavır ve harekette bulunduktan sonra yine adı edilene hitaben yüksek sesle ‘iki kurşunum var biri senin biri benim. Barışmazsan seni öldüreceğim’ sözlerini söyleyip şiddet tehdidinde bulunmuştur. Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

15.01.2013 tarihinde, saat 17:30 sıralarında, Güzelyurt Polis Müdürlüğü içersinde D.D.(E-32) birlikte ikamet ettiği kardeşi Rezvan DUMLUPINAR’a hitaben “sen eve gelme bu akşam, aklın varsa adayı terk et” diyerek şiddet tehdidinde bulunmuştur. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

DÜKKAN AÇMA, HIRSIZLIK VE HIRSIZLIK MAL KABULÜ(GELİŞME)
21.09.2012 tarihli Basın Bülteninde, 17-18.09.2012 tarihleri arasında, Alayköy’de, B.K.(E-25) ve S.Y.(E-23) şoför olarak çalışmakta oldukları “Ergüvensoy Ltd” isimli iş yerinin penceresini açarak içeriye girip, ofis içerisinden şirkete ait 0533 8579988 çağrı numaralı sim kartı, şirkete ait HK 493 plakalı buzluklu kapalı kamyona ait anahtarı çaldıktan sonra, HK 493 plakalı aracı park yerinden alıp çaldıkları ve akabinde adı edilenlerin aynı gün mal pazarlaması için şirket tarafından kendilerine emanet edilen GY 283 plakalı buzluklu van aracı ve HK 493 plakalı van aracı Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir iş yeri sorumlusu olan A.K. (E-60)’ye hırsızlık olduğunu bildiği halde 7000 TL karşılığında sattıkları ve B.K. (E-25)’in arandığı bildirilmişti.
Bahse konu şahıs 15.01.2013 tarihinde Ercan Devlet Havalimanından KKTC’ne giriş yaparken tespit edilerek tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim