Mehmetçik Belediyesi’ nde düzenlenen Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde konuşan Mehmetçik Belediye başkanı Cemil Sarıçizmeli, ‘’ Çalışanlarımız özellikle geçmiş dönemlerde yönetimden kaynaklanan büyük mağduriyetler yaşamıştır. Çalışanlarımızın bu mağduriyetlerinin giderilmesi, iç huzurun sağlanması ve halkımıza daha kaliteli hizmet götürülebilmesi için Belediyemizin bütçe imkanları dahilinde en iyi Toplu İş Sözleşmesini yapmaya çalıştık.
‘’ Çalışanlarımın vermiş olduğu hizmete, alın terine, emeğe ve sendikamıza duyduğum saygıdan dolayı imzaladığımız Toplu İş Sözleşmesi ile iç huzurun sağlanması ve çalışanlarımızı ekonomik anlamda rahatlatmayı hedefledik.
‘’ Sarıçizmeli, göreve geldiğimde belediyeyi borçlu devraldım ’’
Belediye çalışanlarımızın Sosyal Sigorta ve İhtiyat Sandığı yatırımları yıllardır yatırılmamaktadır. Bundan sonraki süreçte bu yatırımların bir an önce yapılması öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirtti.
‘’ Felek, Belediye çalışanları geçmişte çok büyük haksızlıklara uğradı. ‘’
İmza töreninde konuşan Devrimci Genel-İş Sendikası Başkanı Hasan Felek, Mehmetçik Belediye çalışanlarının geçmişte çok büyük haksızlıklara uğradıklarını, bu haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı aylarca grev yaptıklarını unutmadıklarını belirterek yeni dönemde imzalanan Toplu İş Sözleşmesi ile geçmişten gelen sorunların büyük oranda çözüldüğünü ve çalışanlarla yapılan toplantılar sonucunda Toplu İş Sözleşmesinin imzalandığını söyledi. Felek, Toplu İş Sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen herkese Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’ ye, Asbaşkan Canan Cival’a ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ederek çalışanlara ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Editör: TE Bilisim