15.6.2013 tarihinde, saat 05.00 sıralarında, Bostancı'da Muzaffer HÜRKOL'a ait ikametgahın kapı camı, içerisinde ağır bir cürüm işlenmek kastıyla maskeli olan iki erkek meçhul şahıs tarafından kırılarak hasara uğratıldıktan sonra kapı üzerindeki anahtar çevrilmek suretiyle konu ikametgah içerinse girdiler.

İkametgah içerisinde bulunan Muzaffer HÜRKOL, Dürşen HÜRKOL ve Remzi HÜRKOL'un vücutlarının muhtelif yerlerine su borusu ile vurarak ciddi bir şekilde darp ettiler.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görünen C.K. (E-38) ve T.G.(E-35) tutuklanmış olup, C.A.’nın kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, 17 adet canlı av tüfeği fişeği, bir adet bıçak ve tecavüzü alet olan tahta sopa, ikametgahında yapılan aramada ise adına kayıtlı olmayan iki adet hava tüfeği bulunarak emare olarak alınmıştır.

BİRİNCİ DERECEDE ASKERİ YASAK BÖLGEYİ İHLAL ETMEK

15.06.2013 tarihinde, saat 10.00 sıralarında, GKRY’de sakin P.P.(E-42), olta ile balık avlamak maksadıyla gizlice Yeşilırmak Bölgesinde bulunan Volkan Tepe gözetleme yerinin 600 metre kuzeyindeki birinci derecede askeri yasak bölgeye gizlice girdiği tespit edilmiştir. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

PGM – BASIN SUBAYLIĞI
 
Editör: TE Bilisim