Tecavüze maruz kalan genç kızın, yaşadığı kötü olayı avukatına söylediği ve avukatının da olayı Girne Polis Karakolu’na aktardığı öğrenildi.

Güney Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Ravonda Club isimli bir eğlence mekânında yaşanan tecavüz skandalı pes dedirtti. Biri Türk, biri Rum, biri de Yunan üç kişi, 19 yaşındaki Kıbrıslı Türk B.B’ye “manken yapacağız” vaadiyle tecavüz etti. 19 yaşındaki B.B’nin kimlikleri henüz belli olmayan bu üç kişiyle aynı mekânda tanıştığı belirtildi.

Manken yapacağız diyerek tuzak kurdular

B.B’ye haince tuzak kuran, kimliği henüz belirsiz söz konusu üç kişinin mankenlik hayalini kâbusa dönüştürecek bir plan gerçekleştirdiği kaydedildi. Eğlence mekânından üç kişiyle ayrılan 19 yaşındaki B.B, daha sonra bir eve giderek, söz konusu kişilerin “kapak pozu” çekilecek bahanesiyle önce soyunduğu, daha sonra da çıplak vaziyette görüntülendiği ifade edildi. Kimliği henüz tespit edilemeyen söz konusu kişilerin, mankenlik hayallerini kâbusa çeviren 19 yaşındaki B.B’nin görüntülerini çektikten sonra ona tecavüz ettikleri iddia edildi.

Genç kızların fotoğraf ve videoları internette yayınlanıyor

Edinilen bilgilere göre kimliği henüz belli olmayan üç kişinin genç kızların fotoğraflarını ve çıplak görüntülerini içeren videoları internette yayınladıkları bildirildi.

Yaşadığı vahşeti avukatına anlattı

Yaşadığı vahşetin şokunu atlatamayan B.B’nin, üç kişi tarafından tecavüze uğradığını avukatına anlattığı belirtildi. B.B’nin avukatının ise olayı Girne Polis Karakolu’na aktardığı ve polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

(HABERAL KIBRISLI)

Editör: TE Bilisim