EV YANGINI
14.06.2013 tarihinde, saat 15.00 sıralarında, Girne’de Derya DİLMAÇ’ın kirasında bulunan ikametgahın balkonunda yanar vaziyette bırakılan mangalın şezlongu yakması sonucu bir yangın meydana gelmiştir. Çıkan yangın sonucu 2 adet alüminyum pencere, 1 adet şezlong, 2 adet tüp gaz ve yatak odasında bulunan 1 adet 2,5 kişilik şilte tamamen yanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

YANGIN
14.06.2013 tarihinde, saat 20.30 sıralarında, Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir bankanın arkasında tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın meydana gelmiştir. Çıkan yangın sonucu bankaya ait su motorlarını çalıştıran elektrik kabloları, plastik oluk borusu ve bir iş yerinin camları hasar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.
14.06.2013 tarihinde, saat 16.30 sıralarında, Kalecik’de Hediye YILMAZ’a ait ağılın dış kısmındaki çöp ve moloz yığınlarında tespit edilemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangının ağıl içerisine sıçraması sonucunda 1 adet keçi sıkışarak, 1 adet kuzu da yanarak telef olmuş, ayrıca ağıla ait 8 adet tahta kalaslar da yanarak hasara uğramıştır. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir.
 
Editör: TE Bilisim