Lefkoşa Bağımsız Milletvekili adayı Barış Mamalı, seçim çalışmaları esnasında sivil toplum örgütlerine yaptığı ziyaretleri seri bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor.

Geçen günkü program çerçevesinde KTOEÖS, TÜRK-SEN ve Ada TV’yi ziyaret eden Mamalı, gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KALYONCU: “Seçimlerde Barış Mamalı’ya başarılar diler, ülkede siyasal iradenin yeniden kazanılmasına bu seçim vesile olsun derim”

Lefkoşa bağımsız milletvekili adayı Sn. Barış Mamalı’nın bugün TÜRK-SEN’e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, TÜRK-SEN Genel Başkan Vekili Tuluy Kalyoncu yaptığı konuşmada; yaklaşan erken genel seçimlerin, ülkede siyasal iradenin yeniden kazanılmasına vesile olmasını temenni ettiklerini ifade ederek, Av. Barış Mamalı’ya adaylığı nedeniyle başarılar diledi. Tuluy kalyoncu; Türkiye Hükümeti tarafından dayatılan ve buradaki işbirlikçi UBP tarafından uygulamaya konan Neo – Liberal ekonomi politikalarının iddia edildiği gibi özel sektörün gelişimini sağlamadığı tam tersine, dayatılan bu politikalar neticesinde sadece emekçi kesim değil küçük esnaf ve özel işletmelerin de daralan ekonomi nedeniyle zarar görmekte olduğuna vurgu yaptı. UBP’nin yeniden hükümete gelmesi halinde ekonomik programın geri kalan kısımlarını uygulayacağını söylediğini bunun ise, TÜRK-SEN Federasyonu’na bağlı sendikaların örgütlü olduğu; Telekomünikasyon, Elektrik Kurumu ve limanların da özelleştirileceği anlamı taşıdığını bu nedenle, üyelerimize ve halkımıza; UBP’ne oy verilmemesi çağrımızı yineliyorum dedi.

MAMALI: “Ben halk için varım”

Mamalı, TÜRK-SEN’e yaptığı ziyaret sonrası şu mesajı verdi: “Ülke yaşanabilir olmaktan çıkmıştır. Mutlu azınlık dışında ülkede gelecek gören kalmamıştır. Siyasetin yarattığı yıkım nedeniyle cennet olan ada cehenneme çevrilmiştir. Özel sektör çalışanları sömürülürken, kamu çalışanlarının refah seviyesi de günden güne düşmektedir. Bizim fakirleşmemiz siyasetçilerin umrunda değildir. Kıbrıslı Türkler kurulan bu sistemde şamar oğlanına dönmüştür. Kimsenin halkımı hiçe saymaya onları fakirleştirmeye hakkı yoktur. Sistemden şikayetçi olan, mağdur olan, hak arayan, adalet ve insanlık adına mücadele görmek isteyen herkesin kendini aracısız olarak göstereceği bir adres var artık. Ben halk için varım ve benim varlık sebebim halkımdır”
 
Editör: TE Bilisim