Polis Basın Bülteni’ne göre, 31 Ağustos’ta M.K.(E-27), müşterileri olmadığı halde ve gerçek gelirlerini bilmediği halde yetkisiz olarak E.C.(E-41) ve S.Y.(E-41) adına aylık gelirlerini gösteren sahte bordroları hazırladı ve söz konusu şahıslara verdi.

Bahse konu şahısların da söz konusu sahte gelir bordrolarını, işlemiş olduğu suçtan dolayı teminata bağlanan başka bir şahsa kefil olmak maksadıyla İskele Mahkemesi Mukayyitliği’ne vererek tedavüle sürdü. M.K, E.C. ve S.Y. tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

DİLEKKAYA’DA SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ

Dilekkaya’da G.A. (E-38), inşaat halindeki bir binaya giderek, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir şirkette çalıştığını beyan etti. Bunun üzerine inşaata ait 12 iç kapının yapılması için şirket adına anlaştığını söyleyip C.A.’dan 7 bin TL nakit parayı alıp tasarrufuna geçirdi. Sahte davranışla para temin ettiği tespit edilen şahıs, polisin yürüttüğü ileri soruşturma sonrası tutuklandı.

LEFKOŞA’DA KASTİ HASAR    

Lefkoşa’da Tayland Michel’e ait evin giriş kapısı E.T. (E-33) tarafından kasten ve kanunsuz olarak kırılıp hasara uğratıldıktan sonra izinsiz olarak içeriye girerek mülke tecavüz ettiği tespit edildi. Olayın polisin bilgisine gitmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada E.T.(E-33) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Editör: TE Bilisim