Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM), sosyal sorumluluk projesi kapsamında  ülkedeki kan ihtiyacının karşılanmasına katkı amacıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

MAGEM’in Sakarya bölgesindeki tesisinde düzenlenen kampanyaya Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ile Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp da katılarak destek verdi.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle yaptığı konuşmada,  Sağlık Bakanlığı’nın,  kan ihtiyacı sıkıntısını  aşmak için başlattıkları kampanyaya büyük ilgi gösterildiğini belirterek,  kan vermenin dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneği olduğunu söyledi.

MAGEM’in ciddi bir şekilde kampanyayı desteklediğini, ayrıca her yerden destek telefonları aldıklarını ifade eden Gülle, kampanyayı sürekli hale getirme yönünde çalıştıklarını belirtti.
 
 Gülle, sıkıntılı bir dönemde,  hassas bir konuya destek veren MAGEM ve Belediye Başkanı Oktay Kayalp’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Oktay Kayalp da,   MAGEM’in sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl kan bağışı kampanyası düzenlediğini, Sağlık Bakanlığı’nın çağrısı üzerine bu yılki kampanyayı erkene aldıklarını söyledi.
 
Kan ihtiyacı olan vatandaşlarla yardımlaşmayı ve dayanışmayı; ayrıca gençlerin toplumla dayanışmasını sağlamak amacıyla düzenlenen kampanyanın başarılı olduğunu söyleyen Kayalp, gençlerin dışında  çok sayıda vatandaşın da  kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim