Lapta Yavuzlar Lisesi Okul Müsameresi başarı ile gerçekleştirildi. Amatör ruhların, sistemli ve disiplinli bir şekilde sürdürdükleri çalışmalar sonucunda ortaya koydukları performansları harikaydı.

Bekir Kara'nın ''Dedemin Paracıkları'' adlı oyunun sahneye konulduğu gecede ayrıca okul orkestrası, Türkçe ve İngilizce korolar, okul izcilerinin gösterisi, çeşmebaşı manileri yer aldı. Geceye katılanlar neşeli ve coşkulu saatler geçirdi ve öğrencileri alkışlarıyla ödüllendirdi.

Okul Müdürü Naciye Denizer açılış konuşmasında, sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrencilerin gelişimlerine yaptığı olumlu katkıları anlattı ve sahnede ve sahne arkasında heyecanla, sevgiyle istekle, başarıyla görevlerini yapan tüm öğrencileri, onları çalıştıran öğretmenleri ve çocuklarını böylesi kültürel etkinliklere katılmaları için destekleyen velileri kutladı.

Müsamereyi izleyenler arasında TDP Girne Milletvekili Zeki Çeler de vardı. Müsamerenin sonunda okul müdürü Denizer, müsamerenin hazırlanmasına katkı koyan öğretmenlere çiçek takdim etti.
 
Editör: TE Bilisim