LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile birlikte belediyenin meclis üyeleri, müdür, müdür muavinleri yanında şube amirlerinin de katılımı ile gerçekleşen bölge ziyaretlerinde, vatandaşlar sıkıntılarını aktarırken, belediye yetkilileri de çözümler konusunda çaba harcıyor.
Haspolat ve Hamitköy’ün ardından Taşkınköy’de gerçekleştirilen 3.halk buluşması Dr.Fazıl Küçük Parkı’nda yapıldı. Asbaşkan Akın Aktunç ile birlikte bazı meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen buluşmada LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu birer konuşma yaptı.

Harmancı sıkıntılar konusunda izlenecek yöntemleri aktardı
Harmancı yaptığı konuşmada bölgenin bilinen bir takım sıkıntıları olduğunu ifade ederek, LTB olarak bu sıkıntılar konusunda izleyecekleri yöntemleri aktardı. LTB’nin mali ve idari yapısı hakkında vatandaşlara bilgiler de veren Harmancı, gerçekçi ve şeffaf olmaya devam edeceklerini vurguladı. Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu da bölgelerinin şikayetleri ve muhtarlığın yaklaşımı konusunda kısa bilgiler verdi.

Bölge sakinlerinden çevre temizliği vurgusu
Konuşmaların ardından vatandaşların şikayetlerinin dinlenmesine geçildi. Taşkınköylüler özellikle çevre temizliği konusuna vurgu yaparken, bölgelerinin daha temiz olması beklentisini dile getirdiler. Bölge sakinleri, çöp bidonu eksikliği, haşare şikayeti yanında GSM şirketlerine ait fazla sayıdaki vericiden dolayı mevcut rahatsızlıklarını da ilettiler.


Editör: TE Bilisim