Lefkoşa Belediye Orkestrası, “4. Lefkoşa Müzik Günleri” kapsamında, gelirinin tamamı Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanan bir konser düzenledi. 9 Nisan Salı gecesi gerçekleştirilen ve konuk şef Oskay Hoca’nın yönettiği konserde, klasik müziğin seçme erserlerinden oluşan programa, solist olarak da gitarıyla Ersun Hoca eşlik etti.
Konserde konuşan Lefkoşa Belediye Orkestrası Şefi Can Sözer, amaçlarının, toplumda hayır kurumlarına karşı farkındalık yaratarak toplumsal bilinci en üst düzeye taşımak olduğunu kaydetti. Konserler sayesinde toplanan ve kurumlarımıza bağışlanan yardım miktarının hatırı sayılır bir seviyeye ulaştığını belirterek bunu sağlayan müzikseverlere teşekkür etii.
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı adına konsere katılan yönetim kurulu üyesi Nevhiz Özer, Kısıtlı imkanları dahilinde böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyon düzenleyen ve her zaman maddi manevi hiçbir yardımı kendilerinden esirgemeyen Lefkoşa Belediye Orkestrası’na teşekkür etti.

 
Editör: TE Bilisim