Arabahmet İlkokulu’nun ihtiyacı doğrultusunda oluşturulan kitaplık, LTB Başkanı Mehmet Harmancı tarafından okula teslim edildi.

Belediyeden verilen bilgiye göre, Başkan Harmancı Arabahmet İlkokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette okul Müdiresi Ayla Dalgalan ile de görüşerek okul ve okulun ihtiyaçları konusunda detaylı bilgi aldı.

Başkan Harmancı kitaplık tesliminde, çocuk gelişimine ve eğitime önem veren bir anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, küçük dokunuşlarla çocuklar için anlamlı katkılar yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Kitap okuma alışkanlığının önemine işaret eden Harmancı, küçük yaşlarda kitap sevgisi ve okuma alışkanlığının kazandırılmasının “Sorgulayan, düşünen ve farklı gelişmeleri takip eden bireyler yaratacağını” söyledi.

Başkan Harmancı ayrıca, ihtiyaçlı çocuklara ve okullara verilmek üzere LTB bünyesinde de bir kitaplık oluşturulduğunu anımsatarak, kasım ayı sonuna kadar tüm yurttaşların evlerinde olan ve artık kullanmadıkları çocuk kitaplarını Belediyeye vermeleri halinde kitaba erişimi kısıtlı olan çocuklara büyük bir katkı yapacaklarını belirtti ve tüm topluma kitaplarını bağışlama çağrısında bulundu.
Editör: TE Bilisim