Aytaç: “LTB ile işbirliğine hazırız”
Menteş Aytaç ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Fellahoğlu’nun çalışmalarını yakından takip ettikleri belirterek, Başkan Fellahoğlu’nun LTB’nin içinde bulunduğu bu zor duruma karşın, kısa zamanda önemli işlere imza attığını söyledi. LETTAŞ olarak Lefkoşa halkına daha iyi hizmet vermek istediklerine vurgu yapan Aytaç, LTB ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti.
Fellahoğlu: “Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz”
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, LTB olarak Lefkoşa halkına en iyi hizmeti sunmak için tüm olumsuzluklara karşın çalıştıklarını belirterek, bu amaçla sivil toplum örgütlerinin yanı sıra her türlü kurum, kuruluş ve derneklerle işbirliği içinde çalışmaya hazır olduklarını söyledi.
Sıdal: “Halkımızı toplu taşımacılığa teşvik için proje hazırlayacağız”
LTB Müdür Muavini Gülev Sıdal görüşme sonunda yaptığı konuşmada LETTAŞ yetkilileri ile ilişkilerin gözden geçirildiğini belirterek, iş birliği içinde çalışma kararı alındığını söyledi. Surlariçi’ne mevcut seferlerin artırılması için ortak karar alındığına da vurgu yapan Sıdal, araçların gözden geçirileceğini ve bu amaçla proje hazırlanacağını belirtti. Sıdal, halkı toplu taşımacılığa teşvik etmek için de çalışma yapılacağını söyledi.
Editör: TE Bilisim