2018-2019 Dönemi Federasyon Başkanı Şansel Soyal yaptığı açıklamada, Uluslararası Lions  Kulüpler Birliği’nin bu dönemde, görme, açlık, çevre, diyabet ve çocuk kanseri ile mücadeleye odaklanarak, hizmet alanlarını yerel  ve küresel ihtiyaçlara  cevap verecek şekilde yeniden düzenlediğini kaydetti.

Soyal,  Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği tarafından kabul edilen 18 lions ve 3 leo  kulübüyle, gösterilen hedefler doğrultusunda çok başarılı çalışmalar yapmakta, uluslararası konvansiyon, forum ve toplantılara katılarak  Federasyonu, kulüpleri ve  ülkeyi temsil etiklerini belirtti.

Soyal, 8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü etkinlikleri  çerçevesinde bir dizi etkinlik yapmayı planladıklarını, bu kapsamda 6 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da  Girne Kapısı önündeki Atatürk büstü önünde saygı duruşunu ve İstiklal Marşı’nın ardından  Selimiye Meydanı’na kortej düzenleyeceklerini saat 11.00’de de Selimiye Meydanı’nda  şenlik düzenleneceğini belirtti.

 Soyal,  tamamen gönüllülük çerçevesinde,  özveri, inanç ve kararlılıkla, ülke ve ülke insanı için  belirlenen  hedefler doğrultusunda  hizmet  etmeye  devam edeceklerini kaydetti.

Editör: TE Bilisim