Limasol’un ünlü gurubu ANTAMA yarın akşam saat: 21:00’de Naci Talat Vakfı Barış ve Dostluk Evi’nde sahne alıyor.

Naci Talat Vakfı’nın organize ettiği “Lefkoşa Surlariçi Klasik Jazz ve Dünya Müzikleri Festivali”nde yer alan ANTAMA, Kıbrıslı Rumların halk şarkılarının önemli yorumcularından biri olarak kabul ediliyor. Gurup elemanları: Anna Aristidou (vokal,bendir,keman) Grigoris Ioannou (Kıbrıs lavtası,gitar), Nikolas Vryoni (keman, vokal)’den oluşmaktadır. Antama’nin repertuvarı rembetikodan halk müziğine geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

SILA USAR İNCİRLİ


Naci Talat Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Sıla Usar İncirli, tüm barışseverleri konsere beklediklerini, ANTAMA’nın şarkılarına eşlik ederek, Kıbrıs’ın sesine ortak olmaya çağırdı.

Kıbrıslı Türklerin en güzel dilekleriyle ANTAMA’ya gereken misafirperverliğin göstereceklerini ifade eden Sıla Usar, “Konukseverliğimizi onları dinleyerek ve onlara eşlik ederek en iyi şekilde göstermeliyiz” ifadelerine yer verdi.

İki Toplumun yeni bir barış sürecine doğru ilerlediği bu günlerde ANTAMA’nı konseri büyük bir anlam ifade ettiğini söyleyen Sıla Usar, “Barışa giden yolun müzikten geçtiğini tekrar tekrar söylemek isterim.. Tüm halkımızı konsere bekleriz..!” dedi.. 
Editör: TE Bilisim