CTP-BG, 7 Nisan’daki yerel ara seçim hazırlıklarını dün akşam coşkulu kalabalığın katılımıyla Haspolat’ta seçim ofisi açarak sürdürdü. Genç, yaşlı, her kesimden Lefkoşalının katıldığı CTP-BG’nin Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Kadri Fellahoğlu’nun seçim bürosunun açılışında Genel Başkan Özkan Yorgancıoğlu da yer aldı. Konuşma yapan Fellahoğlu, Haspolat halkının kendilerine yapılanları asla hak etmediğine dikkat çekerek 8 Nisan’da Haspolat halkının yüzünün güleceğini söyledi.

LEFKOŞA’NIN HER KÖŞESİNE EŞİT HİZMET
Göreve geldiklerinde tüm Haspolat halkını kucaklayacaklarını söyleyen Fellahoğlu, kimseyi dışlamadan herkese hizmet edileceğinin, Lefkoşa’nın her noktasında ne yapılıyorsa Haspolat’a da yapılacağının sözünü verdi. 7 Nisan’a kadar bıkmadan usanmadan yola devam edeceklerini söyleyen Fellahoğlu, “Son iki dönem birilerinin çıkarları için yönetilen LTB’yi haramilerin elinden hep birlikte kurtaracağız” dedi. LTB’nin içinden çıkılamaz bir duruma düşürüldüğünü söyleyen Fellahoğlu, “Kimsenin çıkarını değil sizlerin çıkarını düşünerek yola çıktık ve başaracağız. Ya başaracağız ya başaracağız” diyerek sözü Genel Başkan Yorgancıoğlu’na bıraktı.

YORGANCIOĞLU: “UBP HALKA EZİYET ÇEKTİRİYOR”

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu da 7 Nisan’ın sadece Lefkoşa için değil ülke için de kritik bir tarih olduğunu söyleyerek Lefkoşa’yı altüst eden anlayışın ülkeyi yöneten anlayış ile aynı olduğunu ve halka eziyet çektirildiğini söyledi. Mevcut anlayışın halka hizmet etme anlayışını benimsemediğini anlatan Yorgancıoğlu, bu anlayışın kendinden farklı düşünene de tahammül edemeyen ve düşman gören bir anlayış olduğunu ifade etti.

“KALBİMİZ HİZMET AŞKIYLA DOLU”
“Kalbimiz insan sevgisi ve insana hizmet aşkıyla” diyen Yorgancıoğlu, idealleri ve inançları için mücadele edeceklerini, bunu yaparken de kimseye zarar vermeyeceklerini sözlerine ekledi. Haspolat halkının bu mücadeleyi sahiplendiğini görmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Yorgancıoğlu, “7 Nisan’da bu kavgayı kazanacağınıza olan inancı gözlerinizde gördüğüm için sevinçli ve gururluyum” dedi.
 
Editör: TE Bilisim